Головна  →  Офіційні новини  →  7 жовтня 2021

06 жовтня 2021 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

06 жовтня 2021 року в приміщенні виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: вул. Хрещатик, 36 відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради за участю представників Сторін соціального діалогу.
На засіданні предметом розгляду були наступні питання:
1). Про хід забезпечення житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та подальші перспективи.
2). Про стан виробничого травматизму на підприємствах, в установах та організаціях м. Києва.
3). Про стан укладення Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Спільним представницьким органом профспілок та об’єднань профспілок м. Києва на 2021-2023 роки.
По першому питанню порядку денного заступник директора Департаменту – начальник управління житлового забезпечення Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Володимир Денисенко поінформував присутніх про роботу, яка проводиться для вирішення житлових питань громадян, що потребують поліпшення житлових умов.
По другому питанню завідувач сектору з питань охорони праці Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Сергій Шумейко доповів про стан виробничого травматизму на підприємствах, в установах та організаціях міста Києва та проведену роботу щодо недопущення нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві.
По третьому питанню прийнято рішення продовжити роботу по укладенню Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Спільним представницьким органом профспілок та об’єднань профспілок м. Києва на 2021-2023 роки та напрацювати до 15 жовтня 2021 року пропозиції Сторони роботодавців до проєкту Територіальної угоди.
За результатами засідання Київська міська тристороння соціально-економічна рада прийняла узгоджені рішення, направлені на покращення стану справ у відповідних сферах.

Перейти до спискуВерсiя для друку