Головна  →  Офіційні новини  →  6 вересня 2021

Підприємства осіб з інвалідністю відзначені Подяками Київського міського голови з нагоди Дня підприємця

Сьогодні у приміщенні Київської міської державної адміністрації представники трьох київських підприємств, які надають послуги людям з інвалідністю, отримали Подяки Київського міського голови Віталія Кличко. Відзнаки вручив директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий під час засідання комісії КМДА з розгляду документів щодо надання дозволів підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю на право користування пільгами з оподаткування, отримання позик, фінансової допомоги та дотацій.
Зокрема, Подяки отримали:

Захарченко Тетяна Юріївна, директор СПЕЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТНО-КОНСТРУКТОРСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО БЮРО УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ. Вона вже 27 років працює на підприємстві та 22 роки його очолює. Підприємство рентабельне, виготовляє вироби з текстилю, металеві конструкції та надає типографські послуги. На підприємстві працює 37 людей, з них 25 - особи з інвалідністю. У період карантину Тетяна Юріївна змогла зберегти колектив та забезпечити достойну заробітну плату працівникам. Дохід підприємства від операційної діяльності за 2020 рік склав 8 941,0 тис. грн.

Бражник Тетяна Олексіївна, директор КОЛЕКТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАВЧАЛЬНО-ВІДНОВЛЮВАЛЬНИЙ ЦЕНТР УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГЛУХИХ». Тетяна Олексіївна 37 років працює на підприємстві, 9 з них – на чолі підприємства. Колективне підприємство забезпечує підготовку та підвищення кваліфікації спеціалістів системи УТОГ (перекладачів жестової мови), надає послуги спортивного комплексу та послуги проживання. На підприємстві з гідною заробітною платою працює 37 осіб, з них 23 мають інвалідність. Дохід підприємства від операційної діяльності за 2020 рік склав 4 526,0 тис. грн.

Кобзиста Олена Олександрівна, директор ПІДПРИЄМСТВА ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН «ЕДВАНСТ ПРОДЖЕКТ СЕЛУШЕНС». Олена Олександрівна 7 років очолює підприємство, засновником якого є громадська організація «Спілка осіб з інвалідністю «Даруй добро і надію». Підприємство займається будівництвом, реконструкцією будівель, виконує проектні та інжинірингові роботи. На підприємстві працює 35 осіб, за основним місцем роботи - 22 особи, з них 19 - люди з інвалідністю, які отримують достойну заробітну плату. Дохід підприємства від операційної діяльності за 2020 рік склав 83 377,0 тис. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку