Головна  →  Офіційні новини  →  24 червня 2021

24 червня 2021 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

24 червня 2021 року в приміщенні виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю керівництва Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, Комунального некомерційного підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» та Комунального навчального закладу «Київський міський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій».

На засіданні предметом розгляду були наступні питання:

1. Про розгляд проєкту заходів з впровадження системи  сприяння міської влади в організації безперервного підвищення кваліфікації, в тому числі дистанційно, кадрів комунальних підприємств, установ та організацій міста Києва.

2. Сприяння зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці.

По першому питанню прийнято рішення схвалити План заходів з впровадження системи сприяння міської влади в організації безперервного підвищення кваліфікації, в тому числі дистанційно, кадрів комунальних підприємств, установ та організацій  міста Києва.

Крім того, директор Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Михайло Войцехівський та директор «Освітнього Хабу міста Києва» Марія Богуслав  поінформували про освітні послуги, які надаються цими закладами для підвищення кваліфікації працівників підприємств, установ та організацій міста Києва.

По другому питанню начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню  Київського міського центру зайнятості Тетяна Говорун поінформувала про сприяння організації зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці, та повідомила про спектр адресних соціальних послуг, який надається громадянам зазначеної категорії міською службою зайнятості: підбір підходящої роботи; залучення до професійного навчання з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці; сприяння самозайнятості; надання профорієнтаційних, консультаційних, інформаційних послуг; залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Перейти до спискуВерсiя для друку