Головна  →  Офіційні новини  →  14 листопада 2019

Поради лікаря психіатра у надання соціальних послуг особам з психічними розладами

У Київському міському територіальному центрі соціального обслуговування 07.11.2019 року відбулася лекція для соціальних робітників спеціалізованого відділення соціальної допомоги вдома осіб з інвалідністю з психічними захворюваннями, яку проводив лікар психіатр вищої кваліфікаційної категорії Ново-Білицького психоневрологічного інтернату для чоловіків – Ярмоленко Михайло Миколайович.

Під час зустрічі лікар надав роз’яснення соціальним робітникам стосовно того, як можна визначити настання загострення хвороби у отримувача соціальних послуг та як в таких випадках з ним потрібно поводитись. Також працівники отримали практичні поради щодо правил безпечного спілкування із особам з психічними розладами та сприяння підопічним у своєчасному проходженню лікування і отримання медичної допомоги.

Лекція лікаря Ярмоленка М. М. викликала великий інтерес та зібрала 67 слухачів, які після її завершення ще довго спілкувались із лектором з приводу представленого матеріалу, ставили запитання стосовно проблемних ситуацій, з якими робітники зіштовхувалися в процесі надання соціальних послуг особам із порушеннями психіки, та отримали на них вичерпні відповіді.

Від імені колективу міського територіального центру щиро висловлюємо слова безмежної вдячності лікарю психіатру Ярмоленку Михайлу Миколайовичу за інформативну і пізнавальну лекцію, яка стане вагомим внеском в розширення професійної компетентності наших колег.

Перейти до спискуВерсiя для друку