Головна  →  Офіційні новини  →  18 квітня 2019

Робоча група з питань гуманітарної допомоги

Сьогодні робочою групою з питань гуманітарної допомоги було визнано гуманітарною допомогою сім автомобілі та вантаж з медикаментами і медичним приладдям для організації «Лікарі без кордонів Бельгія» та Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

 Сьогодні в приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулось засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги. Під головуванням заступник голови робочої групи з питань гуманітарної допомоги Юрія Крикунова  було визнано гуманітарною допомогою сім автомобілі, якими заявники користувалися більше 10 років, та вантаж з медикаментами та медичним приладдям.

 Так, згідно з порядком денним, були розглянуті наступні питання:

- Розгляд матеріалів щодо безоплатної передачі у власність особі з інвалідністю, законному представнику недієздатної особи з інвалідністю чи дитині з інвалідністю автомобіля, визнаного гуманітарною допомогою, яким особа з інвалідністю була забезпечена через органи соціального захисту населення і яким користувалася більше 10 років;

- Розгляд матеріалів щодо визнання вантажу гуманітарною допомогою вантаж з медикаментами та медичним приладдям;

- Розгляд матеріалів щодо визнання гуманітарною допомогою легкового автомобіля для забезпечення ним особу з інвалідністю, яка перебуває на обліку для його отримання та мешкає у м. Києві.

- Розгляд матеріалів щодо безоплатної передачі у власність членам сімей, спадкоємцям після смерті особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю автомобіля, визнаного гуманітарною допомогою, яким особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю були забезпечені через органи соціального захисту населення.

- Розгляд матеріалів щодо визнання вантажу гуманітарною допомогою (медикаментів та медичного приладдя).

  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку