Головна  →  Події  →  24 липня 2018

Збір пропозицій щодо капітальних видатків на об’єкти соціальної сфери на 2019 рік

      В Департаменті соціальної політики продовжується робота з формування пропозицій по капітальним видаткам до проекту бюджету на 2019 рік по галузі соціальний захист та соціальне забезпечення міста Києва. Так, сьогодні на робочій нараді було розглянуто потребу районних в місті Києві державних адміністрацій та Служби у справах дітей та сім'ї.

      «Ми продовжуємо працювати над Переліком об’єктів будівництва (реконструкції) на 2019 рік, які мають велике соціальне значення для столиці. Фінансування планується здійснити за рахунок бюджетних коштів у складі Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2019-2021 роки. Тому ми маємо відповідально підійти до розподілення цих коштів між районами», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

      Таким чином, були заслухані пропозиції щодо капітальних видатків на 2019 рік. Надалі вони будуть погоджені і опрацьовані в установленому порядку в Департамент соціальної політики та подані Департаменту економіки та інвестицій для подальшої роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку