КМДА Київська міська державна адміністрація


5 червня 2018

Наймасштабніший Київськи бал

Наймасштабніший Київськи бал

Перший день літа, який в міжнародній спільноті вважається Днем захисту дітей, став надзвичайним днем для вихованців Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю – вони взяли участь у першому та найбільшому Київському балі.
В цей день на варту впровадження прав дітей (дозвілля, розвиток, здоров'я, толерантність, безбарє’рність) стали Київська міська державна адміністрація, особисто Віталій Кличко, Юрій Крикунов, Марина Ігнатуша, Герман Макаренко, Олена Терещенко, реабілітологи та педагоги Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю. Разом вони створили наймасштабніший Київський бал, на якому було встановлено рекорд України — одночасно на танцювальному майданчику було 1032 дитини, у тому числі вихованці Центру реабілітації дітей з інвалідністю.
Так, нам це вдалося!
«Цього разу бал пройшов у незвичайному форматі, але з тими ж яскравими емоціями. Ми так пишаємось нашою небайдужою молоддю, їх спрагою до життя та активною життєвою позицію. Не зважаючи на труднощі, ви перебороли себе та впустили свято в своє серце.» - коментує директор Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю Олена Терещенко.
Дякуємо всім організаторам за цей надзвичайний захід. Окремий уклін неперевершеним Марині Игнатуші, Герману Макаренко та чарівниці хореографії Олені Балджи.

Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.