Головна  →  Події  →  23 травня 2018

Стартував освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів

Стартував освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів

 

Минулого тижня стартувала реєстрація на онлайн-курс з інклюзивної освіти. Він створений для вчителів початкових класів, які хочуть більше дізнатися про навчання дітей з особливими освітніми потребами і підвищити якість викладання в інклюзивних класах.

 Зареєструватися на курс можна тут: https://courses.ed-era.com/register?course_id=course-v1%3AEdEra-SmartOsvita%2BInc%2B1&enrollment_action=enroll

 Проходити онлайн-курс не обов'язково, однак він буде корисним для вчителів, які працюють (чи працюватимуть) в інклюзивних класах, керівників навчальних закладів, батьків, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, а також усіх, хто цікавиться інклюзивною освітою.

 У межах курсу лектори розкажуть, як зробити навчання в інклюзивному класі ефективним, яку лексику потрібно використовувати, як протидіяти булінгу та формувати діалог з батьками учнів інклюзивного класу.

 Загалом курс поділений на 6 модулів, які можна проходити у будь-який зручний час. Крім того, реєстрація буде відкритою постійно, щоб кожен охочий міг долучитися до навчання. Оскільки це пілотний запуск, розробники очікують, що учасники нададуть зворотний зв’язок. Для цього після реєстрації вони отримають спеціальну форму.

 Докладна інформація про реєстрацію, період лекцій та доступ до навчальних матеріалів є за посиланням:  https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:EdEra-SmartOsvita+Inc+1/about 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку