Головна  →  Офіційні новини  →  3 березня 2023

02 березня 2023 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

02 березня 2023 року в режимі онлайн відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради за участю представників Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, КП «Центр організації дорожнього руху».

По першому питанню порядку денного, враховуючи черговість ротації та пропозицію Сторін соціального діалогу, обрано головою Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради терміном на один рік співголову Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради від Сторони профспілок – голову Спільного представницького органу профспілок та об’єднань профспілок м. Києва Мельника Валентина Петровича.

По другому питанню затверджено План роботи Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2023 рік.

По третьому питанню прийнято рішення затвердити Регламент роботи Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради в новій редакції.

За результатами розгляду четвертого питання прийнято рішення звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією щодо прийняття нормативних актів для реалізації норм Закону України від 15.03.2022 № 2136-IX «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» в частині проведення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням роботодавцями законодавства про працю.

Перейти до спискуВерсiя для друку