Головна  →  Події  →  21 січня 2022

Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики»

Державна установа «Державний інститут сімейної та молодіжної політики» (далі – Інститут) відповідно до статті 61 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, молодих вчених, створення умов для її творчого зростання, підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації започатковує Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики» (далі – Конкурс) за підтримки та сприяння Міжнародної асоціації позашкільної освіти.

Наукові напрями (секції) Конкурсу у 2022 році: національно-патріотичне виховання в Україні: стан та перспективи; молодіжне підприємництво, зайнятість молоді; молодіжна участь і молодіжна робота; правова культура, формування правосвідомості сучасної української молоді; формування культури здорового способу життя молоді; молода сім’я в Україні: виклики сучасності та нові цінності; розвиток молодіжного волонтерського руху; вплив епідемії COVID-19 на сфери життя молоді.

Конкурс проводиться у два етапи: перший етап – рецензування робіт; другий етап – проведення підсумкової науково-практичної конференції.

Терміни організації Конкурсу: до 04 червня (день народження О. Яременка) 2022 року прийом наукових робіт; до 01 серпня 2022 року рецензування робіт; вересень 2022 року – проведення підсумкової науково- практичної конференції, визначення переможців і призерів.

Джерело: https://dismp.gov.ua/zapochatkovano-vseukrainskij-konkurs-naukovih-robit-imeni-oleksandra-yaremenka-aktualni-problemi-molodizhnoi-ta-simejnoi-politiki/

Перейти до спискуВерсiя для друку