КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2018

Департамент соціальної політики вперше провів турнір з шахів та шашок

15 листопада на базі Ново- Білицького психоневрологічного інтернату для чоловіків  відбувся особисто-командний турнір з шахів та шашок між підопічними інтернатних установ, підпорядкованих Департаменту соціальної політики.

Змагання  проводились  з метою організації активного дозвілля, популяризації інтелектуальних видів змагань, заохочення прагнень  людини   з особливими потребами до самовираження та  самовдосконалення, а також задля отримання досвіду роботи в команді, розвитку комунікативних навичок, актуалізації особистісних ресурсів гравців для формування лідерських якостей, створення дружньої, спортивної, позитивної атмосфери для отримання задоволення від гри.

Департамент соціальної політики такий турнір по шахах та шашках серед команд інтернатних установ проводиться вперше. В турнірі взяли участь понад  42  учасники  та  6  делегатів з різних інтернатних установ м. Києва.

В напруженій боротьбі всі учасники показали дуже високі результати. А переможцями стали підопічні Ново-Білицького психоневрологічного інтернату для чоловіків:

  - з шахів – Остапенко Борис Всеволодович;
  - з шашок – Шілько Владистав Іванович.

В урочистій обстановці інтернату-переможцю командного турніру був вручений  кубок. Усі учасники змагань отримали грамоти та  солодкі подарунки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.