Головна  →  Події  →  27 лютого 2015

Міська тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

У виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 26.02.2015 за участю представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства з питань електронного урядування України, Державного концерну “Укроборонпром” та заступників голів районних в місті Києві державних адміністрацій, відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у місті Києві.

На засіданні було розглянуто два питання, зокрема про:

  • стан виконання протоколу засідання комісії № 2 від 05.11.2014 щодо вжитих заходів для погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах м. Києва, які є учасниками ДК “Укроборонпром”, на КП “Київпастранс” та на КП “Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт”;
  • стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на 15 підприємствах-боржниках, у т. ч. на 13, які з’явились у переліку боржників на 01.02.2015 (на зазначені підприємства припадає майже 9 % від загальної суми боргу по місту або понад 7 млн грн).

За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення направлені на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати.

Перейти до спискуВерсiя для друку