Головна  →  Події  →  8 серпня 2018

Мешканці Будинку соціального піклування відвідали реабілітаційний центр

Будинок соціального піклування та Християнську Церкву «Скінію» пов'язує багаторічний досвід практичної роботи з бездомними та алко- і наркозалежними особами. Служителі Церкви «Скінія» щотижня відвідують будинок, де проводять проповіді для усіх зацікавлених. У разі необхідності та за бажанням самих отримувачів послуг працівники будинку влаштовують їх до реабілітаційних центрів «Скінії».
Минулого тижня представники Церкви запросили бажаючих у супроводі соціальних працівників будинку на екскурсію до жіночого реабілітаційного центру, який щойно відкрився у с. Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області.

 Під час відвідування реабілітаційного центру соціальні працівники будинку та капелани Церкви мали змогу поділитися досвідом роботи з бездомними особами та алко- і наркозалежними особами. Винайшли шляхи спільної роботи з такою складною категорією осіб. А отримувачі послуг були ознайомлені з умовами проживання у реабілітаційному центрі. Наостанок гостинні господарі пригостили відвідувачів смачною вечерею.

Перейти до спискуВерсiя для друку