Головна  →  Події  →  26 вересня 2014

Колегія Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

25 вересня 2014 року в Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проведено засідання Колегії за участю керівників, їх  заступників управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій та установ, підвідомчих Департаменту. Загальна кількість присутніх – 72 особи.

Під час Колегії розглянуто:

1. Питання щодо забезпечення взаємодії між Київським міським центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та управліннями праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій щодо скоординованих дій при зверненні до суду з позовами про стягнення зайво одержаних коштів. (За наслідками розгляду висновку Рахункової палати України).

2. Про стан ринку праці міста Києва за підсумками І півріччя 2014 року.

3. Про стан запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки „Картка киянина” відповідно до рішення Київської міської ради від 17.04.2013 року № 104/9161.

4. Стан підготовки підвідомчих установ до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року.

5. Питання щодо поселення громадян в інтернатні установи. 

Перейти до спискуВерсiя для друку