Головна  →  Події  →  1 серпня 2017

Київ без бар'єрів

Сьогодні 1 серпня 2017 р. відбулась нарада представників структурних підрозділів Київської міської ради щодо розробки Міської комплексної цільової програми "Київ без бар'єрів".

Як зауважив заступник мера Микола Поворозник програма "Київ без бар'єрів" – це один із дуже серйозних напрямків роботи. Цільова аудиторія даного проекту - це не лише люди з інвалідністю, а й люди з тимчасовими порушеннями рухового апарату, вагітні жінки, мами з колясками, люди поважного віку. У Києві вже давно почались закупівлі нового рухомого складу громадського транспорту, обладнання вулиць і тротуарів елементами безбар’єрного простору, обладнання пішохідних переходів звуковими сигналами, облаштування державних установ і закладів обслуговування пандусами, кнопками виклику персоналу тощо.

"Я впевнений, як тільки ми почнемо робити вагомі кроки у напрямку безбар'єрності, ця програма, як снігова куля, набиратиме обертів і збиратиме довкола себе все більше і більше активних та зацікавлених громадян" – коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

Програма має бути підготовлена до кінця поточного року, щоб на одній із сесій Київради депутати Київради мали можливість ухвалити бюджет програми на 2018-ий рік.

Перейти до спискуВерсiя для друку