Головна  →  Події  →  26 вересня 2014

Нарада з кадрових питань 24.09.2014

З метою покращення стану справ в кадровій роботі,  сфері  цивільного захисту, обліку військовозобов’язаних, підготовки до відновлення системи бронювання військовозобов’язаних працівників галузі,  розгляду питань протидії корупції в органах влади, сектором кадрової роботи Департаменту соціальної політики 24 вересня 2014 року  проведена нарада щодо зазначених питань за участю представників управлінь праці та соціального захисту  населення  районних в місті  Києві державних  адміністрацій, установ підвідомчих Департаменту та Міністерства соціальної політики України відповідальних за вказані напрямки роботи. Загальна кількість присутніх склала 38 осіб.

На нараді розглянуто:

1. Питання щодо дотримання вимог інструкції по кадровому діловодству, змістовність та своєчасність у наданні звітності, про заходи щодо недопущення недоліків  та покращення виконавської дисципліни.

2. Про усунення виявлених недоліків при проведенні позапланової перевірки наявності військово-облікових документів.

3. Про покращення стану справ з питань цивільного захисту, обліку   військовозобов’язаних, підготовки до відновлення системи бронювання військовозобов’язаних працівників галузі.

4. Питання щодо роботи в напрямку протидії та запобігання корупції в Департаменті соціальної політики, управліннях праці та соціального захисту  населення  районних в місті  Києві державних  адміністрацій та установах, підвідомчих Департаменту за III квартал 2014 року. Своєчасність у наданні звітності.

Перейти до спискуВерсiя для друку