Головна  →  Події  →  16 лютого 2017

Розширене засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в м. Києві

У виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 14.02.2017 з урахуванням доручень Уряду у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до 3 200 грн за участю представників підрозділів з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, фінансів, а також керівників територіальних органів Державної фіскальної служби, Держпраці, Держаудитслужби та Пенсійного фонду України, відбулось розширене засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в м. Києві.

На засіданні було заслухано інформацію контролюючих органів про проведену в межах компетенції роботу з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за минулий рік та обговорено питання затвердження Плану спільних заходів щодо легалізації виплати заробітної плати і трудових відносин із найманими працівниками в  м. Києві на 2017 рік.

З метою контролю за підвищенням мінімальної заробітної плати, було розглянуто ситуацію підвищення заробітної плати працівникам бюджетної сфери, запровадження щомісячного моніторингу та створення міжвідомчої робочої групи у м. Києві шляхом доповнення функцій існуючої робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в м. Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку