Головна  →  Події  →  21 квітня 2016

Засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

21 квітня 2016 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, Київського міського центру зайнятості, Київського молодіжного центру, управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій.

На засіданні предметом розгляду були наступні питання:
-             про стан виконання пункту 2.5 Територіальної угоди на 2015-2017 роки щодо вивчення стану ринку праці у місті Києві за підсумками 2015 року. Розгляд питання сприяння зростанню зайнятості та уникненню довготривалого безробіття:
-             про організацію зайнятості молоді в м. Києві;
-             про компенсацію витрат роботодавця на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб з числа громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

За результатами засідання Координаційний комітет прийняв узгоджені рішення, направлені на усунення проблемних питань та покращення справ на столичному ринку праці, а також підтримав пропозицію служби зайнятості щодо компенсації витрат двом роботодавцям.

Перейти до спискуВерсiя для друку