КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2022

07 грудня 2022 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

07 грудня 2022 року в режимі онлайн відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) за участю представників районних в місті Києві державних адміністрацій.

На засіданні розглянуті та обговорені питання, що стосуються реалізації регіональної політики сприяння зайнятості населення, а саме:

- інформація представника Департаменту економіки та інвестицій про проведену роботу щодо залучення інвестицій та створення нових робочих місць у м. Києві, в тому числі виконання ст. 25 Закону України «Про зайнятість населення», яка передбачає сприяння зайнятості населення під час реалізації державних цільових програм, інфраструктурних проєктів;

- інформація представників Київського міського центру зайнятості та Київського міського центру соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів щодо сприяння зайнятості осіб з інвалідністю під час працевлаштування такої особи;

- інформація представників Департаменту соціальної політики та Київського міського центру зайнятості про розгляд пропозицій до Переліку видів громадських робіт на 2023 рік, що відповідають потребам територіальної громади міста Києва, які організовуються за участю підприємств, установ та організацій міста Києва.

За результатами засідання було схвалено Перелік видів громадських робіт на 2023 рік та прийнято узгоджені рішення, направлені на стабілізацію та покращення стану справ у відповідних сферах в умовах воєнного стану.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.