КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2021

День Європи в Україні

День Європи в Україні

Київ – це сучасне європейське місто, інноваційний центр східноєвропейського регіону, який щороку динамічно розвивається та реконструюється.

До Дня Європи в Україні Київська міська державна адміністрація приєднується до онлайн-марафону #миEUкраїна, який проходить в межах урядової комунікаційної кампанії #EUКраїна. Кампанія розповідає про шість базових європейських цінностей, які притаманні і українцям, а також розкриває практичний зміст здобутків, переваг та можливостей, які з'являються в житті громадян України завдяки євроінтеграції.

Одним із таких здобутків є розвиток зручної інфраструктури для мешканців столиці та наших гостей. Зокрема, пріоритетом є перехід на екологічно чистий транспорт. Завдяки співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку 202 тролейбуси були придбані для Києва, а також оновлено 50 вагонів метро. (З боку КМДА оновити дані, якщо є свіжіша інформація). Окрім того, як і у найпрогресивніших столицях ЄС, Київ прагне стати зручним для велосипедистів та перетворити велосипеди на повноцінний вид транспорту для пересування містом.

Лише протягом 2020 року велоінфраструктура столиці збільшилася на 25 км. Ще більше велодоріжок буде побудовано у цьому році, а також заплановано встановити 800 велопарковок біля об’єктів соціально-культурної сфери. Адже зручність пересування по місту без заторів та не шкодячи довкіллю – це свобода пересування та повага до гідності наших громадян.

Більше про цінності ЄС – за посиланням: https://association4u.in.ua/

Кампанію EUКраїна реалізує проєкт ЄС Аssociation4U за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні спільно з @Офіс Віце- прем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Вітаємо з Днем Європи та передаємо естафету @Хмельницька обласна державна адміністрація (@admkm.gov.ua) в онлайн-марафоні до Дня Європи в Україні #миEUкраїна в рамках урядової інформаційної кампанії EUКраїна за ініціативи @Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України і підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту ЄС «Association4U».
Чекаємо надихаючих євроінтеграційних історій з Поділля.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.