КМДА Київська міська державна адміністрація


31 березня 2021

30 березня 2021 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

30 березня 2021 року в режимі онлайн відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців.

На засіданні предметом розгляду були наступні питання:

1) Про черговість ротації голови Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради.

2) Про План роботи Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2021 рік.

3) Про стан укладання нової Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Спільним представницьким органом профспілок та об’єднань профспілок м. Києва.

По першому питанню порядку денного, враховуючи пропозицію Сторін соціального діалогу, обрано головою Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради терміном на один рік співголову Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради від Сторони роботодавців – голову Спільного представницького органу сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві Антонюка Андрія Сергійовича.

По другому питанню з урахуванням додаткових пропозицій затверджено План роботи Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради на 2021 рік.

По третьому питанню прийнято рішення продовжити роботу по укладанню Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Спільним представницьким органом профспілок та об’єднань профспілок м. Києва на новий термін, доопрацювати проєкт Територіальної угоди з урахуванням додаткових пропозицій та провести найближчим часом засідання спільної робочої комісії з підготовки та укладення Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Спільним представницьким органом профспілок та об’єднань профспілок м. Києва на новий термін.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.