КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2019

15 серпня 2019 року в Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулись консультації з громадськістю щодо пріорітетності та доцільності реалізації заходів по галузі "Соціальний захист та соціальне забезпечення" в 2020-2022 роках

15 серпня 2019 року в Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі – Департамент) відбулись консультації з громадськістю щодо пріоритетності та доцільності реалізації заходів по галузі «Соціальний захист та соціальне забезпечення» в 2020-2022 роках та формування відповідних показників проекту бюджету на наступний рік.
Виконувач обов’язків директора С. Устименко інформувала про основні напрямки діяльності Департаменту в наступному році, про перспективи розвитку системи надання соціальних послуг.

Велика увага приділяється міським цільовим програмам, заходи яких мають велике значення в рамках підтримки найбільш вразливих верств населення м. Києва. При розробці проектів програм на 2020 рік враховано вже накопичений потенціал попередніх років як дієвий механізм соціальної підтримки малозахищених киян з посиленням адресності допомоги та з урахуванням пропозицій організацій, установ і громадськості.
Обговоренню підлягали і питання покращення надання послуг в існуючій мережі установ соціального захисту та питання реформування окремих установ. Основним для реалізації в середньостроковій перспективі в цьому напрямку є продовження реформування системи інституційного догляду в Святошинському дитячому будинку-інтернаті та виховання дітей, впровадження концепції розвитку Київського пансіонату ветеранів праці з очікуваним результатом надання нових соціальних послуг, відкриття відділення тимчасового цілодобового перебування для дітей з інвалідністю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.