КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2019

13 червня 2019 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

13 червня 2019 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців.
Представники Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Громадської організації «Українська асоціація сприяння охорони здоров’я населення», Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я проінформували про стан реалізації прийнятої рішенням Київської міської ради від 14.12.2017 Концепції розвитку системи охорони здоров’я у м. Києві в умовах впровадження медичної реформи та про соціально-економічний захист працівників муніципальних закладів охорони здоров’я. В першу чергу доповідачами була звернута увага на такі важливі напрямки розвитку системи охорони здоров’я у м. Києві: первинна медична допомога, охорона материнства і дитинства, надання медичної та реабілітаційної допомоги учасникам АТО, заходи, що проводяться для зниження рівня серцево-судинних захворювань, медична допомога хворим на туберкульоз, цукровий діабет, стоматологічна допомога тощо.
Прийняті рішення щодо продовження роботи стосовно реалізації положень Концепції розвитку системи охорони здоров’я у м. Києві від 14.12.2017, прискорення розробки Програми місцевих стимулів для медичних працівників.
Крім того, співголовами Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради озвучена необхідність продовження роботи по доопрацюванню Територіальної угоди між виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом сторони роботодавців на територіальному рівні в місті Києві та Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» на 2019-2021 роки та приведення положень проекту Територіальної угоди у відповідність до положень Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2019-2021 роки.
Представником Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) поінформовано представників сторін соціального діалогу про стан виконання виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) рішень, прийнятих на засіданнях Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради у 2018 році.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.