Головна  →  Офіційні новини  →  15 травня 2019

14 травня 2019 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

14 травня 2019 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій, голови правління Київської міської організації УТОС, представників ПАТ АК «Київводоканал», Громадської організації «Київський підрозділ Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО», на якому розглянуто чотири актуальні питання сприяння зайнятості населення на столичному ринку праці.

Представники Департаменту освіти і науки, Київського міського центру зайнятості, Київського молодіжного центру проінформували про виконання в місті Києві Плану заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.07.2018 № 469-р. Зазначено, що реалізація цих заходів сприятиме підвищенню ефективності професійного самовизначення осіб, успішності зміни або вибору ними виду трудової діяльності, професії, подальшого навчання, соціальній та професійній мобільності, формуванню конструктивної поведінки на ринку праці.

Крім того, представники Київського міського центру зайнятості, управлінь праці та соціального захисту населення Деснянської та Солом’янської районних в місті Києві державних адміністрацій, голова правління Київської міської організації УТОС М. Новосецький та засновник ГО «Київський підрозділ Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО” Н. Московець обговорили актуальне питання організації громадських робіт у місті Києві, зокрема, тих, що стосуються супроводу осіб з інвалідністю, в тому числі по зору, та надання допомоги малозахищеним категоріям громадян, в тому числі учасникам АТО та їх сім’ям.

Представник ПАТ АК «Київводоканал» поінформував присутніх на засіданні Координаційного комітету сприяння зайнятості населення щодо запровадження соціального проекту про працевлаштування осіб з інвалідністю та про роботу, що проводиться в компанії по цьому напряму.

За результатами засідання Координаційний комітет прийняв узгоджені рішення, направлені на усунення проблемних питань та покращення стану справ у сфері зайнятості населення м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку