КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

8 чорнобильців отримали квартири

Із нагоди 33-х роковин трагедії на Чорнобильській АЕС вісім учасників ліквідації аварії отримали житло у столичній новобудові. Це квартири різного метражу у багатоповерхівці, будівництво якої завершують у Голосіївському районі Києва. 8 сертифікатів на квартири, яких чекали 24 роки ліквідатори I категорії, вручили особисто заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда разом із директором Департаменту соціальної політики Юрієм Крикуновим.

 «Київ на сьогоднішній день є лідером у впровадженні соціальних стандартів і жодну програму підтримки містян не закрито. Навіть не зважаючи на те, що за останній час соціальне навантаження на місто збільшено, Київ намагається не втрачати взятий темп», - коментує Марина Хонда.

 Вона зазначила, до цього часу в Києві все ще налічується більше тисячі осіб, які стоять у черзі на отримання житла з 1986 року.

 «Київська міська влада робить усе можливе аби особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, був забезпечений достойний соціальний захист. А керівництво міста продовжує наголошувати на тому, що така програма підтримки закінчиться лише тоді, коли житлом буде забезпечено кожного пільговика, який перебуває на квартирному обліку», - зазначив Юрій Крикунов.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.