КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2019

Втретє в столиці пройшов благодійний Віденський бал

Втретє в столиці пройшов благодійний Віденський бал

У Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся традиційний благодійний Віденський бал. Захід пройшов у столичній мерії вже третій рік поспіль.

Під час дорослого балу були представлені благодійні лоти зіркових гостей. Зібрані на балу кошти традиційного направлять на програми реабілітації Київського міського центру дітей з інвалідністю.

На дитячому Віденському балі серед дебютантів були 12 вихованців Центру. Цьогоріч вони взяли участь у джазовій постановці, яка була поставлена за мотивами відомих мультфільмів, під наставництвом відомої хореографині Олени Балджи.




На сцені дитячого Віденського балу був встановлений рекорд на найбільшу цукерку в Україні, яка була зроблена за унікальним рецептом. В кінці вечора всі учасники мали змогу скуштувати цей шедевр.

Після святкувань на балу, діти потрапили до історії українського кінематографу. 10 вихованців Центру, які мріяли про роль у кіно, знялись у фінальні сцені фільму-казки «Попелюшка». В прекрасних костюмах в стилі італійського ренесансу та у вишуканій атмосфері діти зіграли царедворців. Тепер усі, і дітки, і їх батьки, і ми в очікувані виходу фільму на великі екрани.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.