КМДА Київська міська державна адміністрація


27 березня 2019

На оздоровлення дітей учасників АТО столиця виділила 27 млн грн

На сьогоднішній день одним із важливих пріоритетів Київської міської влади є оздоровлення дітей та їх права на відпочинок. Так у рамках Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» для закупівлі  путівок для дітей киян, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, учасників відсічі збройної агресії РФ, у супроводі матері, батька або особи, яка замінює батьків у 2019 році було виділено 27 млн грн.

«До районних Управлінь праці та соціального захисту населення вже передано 572 оздоровчих путівки до санаторію «Славутич», що знаходиться у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області, готельно-ресторанного комплексу «Наташка», що у Закарпатській області, та культурно-оздоровчого центру «Пролісок», що у Конча-Заспі, місто Київ», - зазначив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

За його словами, окрім того було закуплено 1452 путівки до санаторію ім. Горького - м. Одеса, пансіонату «Горний орел» - смт. Затока,  Одеська обл., готельно-ресторанного комплексу «Наташка» - с. Гукливий Закарпатська обл., оздоровчої бази відпочинку «Глобус» - с. Приморське Одеська обл.. Найближчим часом ці путівки будуть також передані до районних управлінь праці та соціального захисту населення.

Подати заяву та отримати путівку можна в управліннях праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації, надавши відповідні документи. Докладніше за посиланням:
/content/ozdorovlennya-ditey-kyyanuchasnykiv-antyterorystychnoi-operacii-vikom-do-7-rokiv-u-suprovodi-materi-batka-abo-osoby-yaka-zaminyuie-batkiv.html.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.