Головна  →  Офіційні новини  →  14 березня 2019

Апробація норм проекту Змін до Державного стандарту догляду вдома

Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 24.01.2019 № 99 та наказу Київського міського територіального центру соціального обслуговування від 14.02.2019 № 25 розпочалася робота з проведення апробації норм проекту Змін до Державного стандарту догляду вдома. Визначені завдання, розроблений план проведення апробації, створена робоча група та визначено 10 кандидатур отримувачів соціальної послуги догляд вдома спеціалізованого відділення соціальної допомоги вдома інвалідам з психічними захворюваннями міського територіального центру, які візьмуть участь в апробації.

Під головуванням координатора робочої групи Паламарчук Л. М. 26.02.2019 року відбулася перша виробнича нарада з фахівцями і соціальними робітниками спеціалізованого відділення. Присутні були ознайомлені з проектом змін до Державного стандарту соціальної послуги догляду вдома. Також учасники наради опрацювали правила заповнення документації, згідно якої надаватиметься соціальна послуга, та особливості визначення індивідуальних потреб отримувачів з числа осіб з когнітивними розладами психіки та/або інтелектуальними та/або психічними розладами.

По завершенню члени робочої групи виконали практичне завдання із методики використання шкали оцінки навичок проживання за основними категоріями при визначенні індивідуальних потреб отримувачів.

Перейти до спискуВерсiя для друку