КМДА Київська міська державна адміністрація


7 березня 2019

Звіт про виконання Колективного договору

Чинний Колективний договір Департаменту соціальної політики був схвалений на загальних зборах трудового колективу 19 травня 2017 року. За цей час адміністрація Департаменту протягом звітного періоду здійснювала свою діяльність, визнаючи колективний договір локальним нормативним актом, на підставі якого регулюються соціально-економічні, виробничі і трудові відносини.

«Дія колективного договору закінчується вже незабаром, тому закликаю наших співробітників долучатися до обговорення та укладання нового Колдоговору та брати участь у двосторонній комісії», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

За його словами, потягом звітного періоду профспілка Департаменту успішно впоралася з функціями громадського контролю за дотриманням чинного законодавства та норм Колективного договору з питань оплати праці, охорони праці та ін. Вони організовували разом з Адміністрацією відпочинок дітей працівників в літній період та під час канікул, а також на новорічні свята з виділенням відповідних коштів із профбюджету. Окрім того спільно з Адміністрацією були організовані святкові заходи (корпоративи).

Питання, які піднімали співробітники на зборах трудового колективу:

  1. Приміщення для занять спортом – виконано;
  2. Медогляд  - виконано;
  3. Встановлення на території Департаменту Банкомату – виконано;
  4. Підвищення проценту надбавок – виконано;
  5. Придбання аптечок – не виконано (заблоковано рахунки).

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.