КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2018

Зустріч з громадськими організаціями осіб з інвалідністю

Сьогодні до Міжнародного дня людей з інвалідністю в Департаменті соціальної політики відбувся концерт-зустріч для представників громадських організацій, які опікуються питаннями осіб з інвалідністю.

«Наша найважливіша спільна задача та основне завдання – створити місто, де люди з інвалідністю будуть почувати себе повноцінно. Хочу подякувати всім тим активістам та громадським організаціям, які слугують містком між особами з інвалідність та владою», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

За його словами столиця всіляко підтримує киян та міські громадські організації людей з інвалідністю. Зокрема відповідні заходи передбачені міськими цільовими програмами  «Турбота. Назустріч киянам» на 2016 – 2018 роки» та «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки».

«Сподіваюся, що разом ми зробимо рідне місто Київ - столицею Європейського рівня! А це не тільки ошатність будинків і споруд, а і їх доступність, безбар’єрність тротуарів, транспортних засобів та всієї  соціальної інфраструктури», - додав Юрій Крикунов.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.