Головна  →  Офіційні новини  →  26 листопада 2018

21 листопада 2018 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення

21 листопада 2018 року відбулось засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій.

На засіданні предметом розгляду були наступні актуальні питання: про розгляд пропозицій до Переліку видів громадських робіт на 2019 рік та Переліку підприємств, організацій та установ м. Києва, за участю яких планується організація громадських робіт у 2019 році; про розгляд питання щодо встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб.

За результатами засідання Координаційний комітет прийняв узгоджені рішення, направлені на усунення проблемних питань та покращення стану справ в цих сферах, зокрема, схвалено Перелік видів громадських робіт на   2019 рік та Перелік підприємств, організацій та установ м. Києва, за участю яких планується організація громадських робіт у 2019 році.

Перейти до спискуВерсiя для друку