КМДА Київська міська державна адміністрація


23 листопада 2018

Розробка плану заходів по активізації жіночого руху

21 листопада відбулася робоча нарада із директором Київського міського центру по роботі з жінками Вірою Міленко та директорами Притулків для тимчасового перебування жінок, які зазнали насильства в сім’ї. Предметом зустрічі була розробка прану заходів по залученню жінок до активної громадської роботи та активізації жіночого руху, щодо ліквідації всіх форм і проявів дискримінації жінок.
У робочому порядку було обговорено проблеми, з якими стикнулися Притулки у районах. Присутні поділилися досвідом реалізація політики рівних прав і можливостей жінок і чоловіків. Пролунала теза, що кожна особа має усвідомити свої права, зокрема на реалізацію свобод в усіх сферах життєдіяльності суспільства.
Також на зустрічі були присутні представники громадської організації «Киянка+». Керівник ГО Віра Варига також долучилася до дискусії та поділилася цікавою презентацією про ВІЛ позитивних жінок. Також пані Віра запропонувала «руку допомоги» та тісну співпрацю із Центром та Притулками.

Активність жінок вражає і надає сил для подальшої роботи у вирішенні глобальних питань щодо гендерної рівності та протидії сімейному насильству.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.