Головна  →  Офіційні новини  →  14 листопада 2018

ІТ-розвиток для дітей з інвалідністю

За період існування Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю більше 150 вихованців освоїли навички комп’ютерного програмування та суміжних знань. А з минулого тижня ця кількість збільшилась ще на два десятки майбутніх комп’ютерних геніїв. Адже, разом з партнерами Центру МБФ "Жизнь с избытком" та Благодійна школа "Розумне майбутнє" нові групи розпочали навчання з освоєння складної мови програмування Pyton.

І це ще не все. З кінця минулого місяця 30 дітей розпочали навчання комп’ютерній грамотності, що в подальшому дозволить освоювати непрості знання зі сфери IT. Курс комп'ютерної грамотності призначений для навчання роботі з комп'ютером як користувачів з «нульовим» рівнем знань, так і для тих, хто вже володіє деякими базовими навичками роботи з ПК. Друга категорія слухачів в ході навчання за даним курсом зможе поглибити і розширити свої знання.

Навчання почнеться з основних відомостей про персональні комп'ютери (ПК), знайомства з операційною системою Windows, тобто з самих "азів". У процесі навчання учні стануть вмілими користувачами програм Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint. Також діти навчаться користуватися Інтернетом, вивчать правила пошуку інформації в Інтернеті, навчаться створювати і працювати з власною поштовою скринькою.

А ті вихованці, які вже успішно закінчили курси з комп’ютерного програмування знайомляться з ІТ сферою ближче. Найкращі учні відвідали одну з кращих ІТ-компаніїй - «Інновекс». Це інноваційна ресурсна компанія міжнародного масштабу, яка втілює в життя будь-які забаганки своїх клієнтів.

В Центрі реабілітації дітей з інвалідністю розуміють, що сфера ІТ – це постійний рух та розвиток. Тож підбадьорюють своїх вихованців не стояти на місці, а постійно розвиватись та створюють для цього усі необхідні можливості.

Детальніше про курси можна дізнатись за адресою вул. Олени Теліги, 37г, або за телефоном: (044)-467-22-44.

Перейти до спискуВерсiя для друку