КМДА Київська міська державна адміністрація


13 листопада 2018

Усвідомлене батьківство

9 листопада 2018 року у Київському міському центрі реабілітації дітей з інвалідністю провели тренінг для батьків «Надійна опора».
До Центру завітала дитячий, підлітковий, сімейний психолог, травматерапевт, фахівець Центру психологічного консультування та травматерапіїOpenDoors – Світлана Бородай, випускниця спільної постдипломної програми "Психологічне консультування та травматерапія" RegentUniversity (USA) та УЄТС (Україна).
Психолог продемонструвала батькам спеціальну програму спрямовану на зміну стратегій виховання дитини та практичні завдання. Використовуючи їх батьки зможуть налагоджувати здорову атмосферу у родині та відносини дитина-батьки.
Тепер учасники тренінгу знають, що найкращий друзі - це батьки. І якщо Ваші діти теж такої думки, це означає, що в сім’ї панує родинна атмосфера. Бути усвідомленим батьком або матусею - це бути не тільки опорою, підтримкою, а й добрими другом. Бути тією людиною для своєї дитини, яка не соромиться говорити на відверті теми, яка контролює свої емоції та поважає емоції свого чада. Все це означає бути по-справжньому «дорослим».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.