КМДА Київська міська державна адміністрація


6 листопада 2018

Свято людей з великим серцем

5 листопада до Дня працівника соціальної сфери в колонній залі КМДА відбулось загальноміське зібрання працівників мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва, представників партнерських організацій.
Директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов окрім привітань вручив подяки за самовіддану та бездоганну працю директору Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярославі Колобовій та начальнику Служби у справах дітей та сім'ї Валерію Танцюрі.
«Ці два справді чудових керівники очолюють величезний штат соціальних працівників, чия робота заслуговує найвищої оцінки. Тому сьогодні ми ще раз щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію - постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві», - коментує Юрій крикунов.
У кожного соціального працівника був свій шлях до професії: через волонтерський рух або приклад «вчителів», через необхідність пізнати себе та бажання допомогти  іншим. Сучасний спеціаліст соціальної сфери має володіти фаховими знаннями з психології, соціології, психіатрії, знати законодавство, правові аспекти соціального захисту, теорії та методи соціальної роботи; уміти спілкуватися та надавати інформацію, оцінювати потреби та представляти інтереси клієнта, сприяти підвищенню його потенціалу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.