КМДА Київська міська державна адміністрація


17 жовтня 2018

Суспільно-мистецька акція "Вони присягнули на мир і волю"

Суспільно-мистецька акція "Вони присягнули на мир і волю"

У неділю, 14 жовтня 2018 року, відбувся найбільший концерт з нагоди відзначення Дня захисника України – суспільно-мистецька акція «Вони присягнули на мир і волю» у «Палаці спорту».
У концерті взяли участь ансамблі силових структур, національні колективи України, народні та заслужені артисти України, які концертували в зоні ООС.
Київський міський голова Віталій Кличко також взяв участь у суспільно-мистецькій акції та привітав учасників Операції об’єднаних сил, членів їхніх родин, а також родини загиблих героїв зі Святом Покрови та Днем захисника України.
Під час заходу відбулась молебень за мир в Україні та захисників Вітчизни та хвилина мовчання на знак вшанування пам'яті померлих у боротьбі за незалежну Україну. Ця акція об’єднала ветеранів Збройних Сил України та діючих військовослужбовців, їхні родини та членів сімей загиблих учасників АТО.
Захід проводився Департаментом соціальної політики спільно з Всеукраїнською концертно-театральною компанією «Київ» із метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.