Головна  →  Офіційні новини  →  19 листопада 2014

Семінар з обговорення проблемних питань діяльності структурних підрозділів з питань праці управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій

У Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 18 листопада 2014 року, за участю фахівців Міністерства соціальної політики України, а саме: заступника директора Департаменту заробітної плати та умов праці - начальника відділу регулювання умов та експертизи праці Рябоконя Сергія Івановича та начальника відділу нагляду за додержанням пенсійного законодавства та взаємодії з Пенсійним фондом України Департаменту пенсійного забезпечення Нікітіної Ірини Валентинівни, відбувся семінар з обговорення проблемних питань діяльності структурних підрозділів з питань праці управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій.
На семінарі розглянуто наступні питання:
1. Видача районними УПСЗН довідок про заробітну плату згідно постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2006 № 919.
2. Механізм реалізації районними УПСЗН повноважень в частині забезпечення соціального захисту працюючих, зайнятих на роботах з шкідливими умовами праці та якісного проведення атестації робочих місць (ст.24 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”).
3. Організація діяльності спеціальних комісій при масовому вивільненні працівників згідно постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2013 № 305.
4. Щодо здійснення державного контролю за своєчасною та не нижче визначеного державою мінімального розміру оплатою праці (ст.16, 28 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”).

Перейти до спискуВерсiя для друку