Головна  →  Офіційні новини  →  5 жовтня 2018

АНОНС День захисника України "Вони присягнули на мир і волю"

АНОНС День захисника України  "Вони присягнули на мир і волю"

14 жовтня о 18:00 розпочнеться святковий концерт "Вони присягнули на мир і волю" приурочений до Дня захисника України.

В заході візьмуть участь ансамблі силових структур, національні колективи України, кращі народні та заслужені артисти України, які концертували в зоні ООС. Понад дві тисячі артистів на одній сцені!

Місце проведення: м. Київ, Київський Палац Спорту, Спортивна площа, 1.

Акредитація: Герман Анастасія, прес-секретар Департаменту соціальної політики, [email protected], 093-422-61-67.

Замовити запрошення можна в Управлінні з гендерних питань та взаємодії з громадськими організаціями інвалідів, ветеранів війни та праці. Адреса: вул. Велика Житомирська, 15-А. Телефон для замовлення запрошень (067)916-93-73.

Довідково: День захисника України відзначають згідно з указами Президента України №806/2014 від 14.10.14 р. "Про День захисника України", відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації №35467 від 25.09.18 р.

Захід проводять Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Всеукраїнською концертно-театральною компанією "Київ" з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій.

Перейти до спискуВерсiя для друку