Головна  →  Офіційні новини  →  18 листопада 2014

Колегія Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 13.11.2014

В Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проведено засідання Колегії за участю керівників, їх заступників управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій та установ, підвідомчих Департаменту.
Під час Колегії розглянуто:
1. Про стан надання житлових субсидій населенню міста Києва. Проведення перерахунків пільг та житлових субсидій за фактично надані послуги, споживання яких вимірюються (не вимірюються) засобами обліку, у разі їх зміни вартості у зв’язку з припиненням їх надання або наданням їх не в повному обсязі (теплопостачання, гаряча вода та водовідведення).
2. Стан правової роботи в Департаменті соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
3. Про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 вересня 2013 року № 706 "Питання запобігання та виявлення корупції".
4. Про інноваційні форми соціальних послуг, які впроваджуються в практику територіальними центрами соціального обслуговування м. Києва.
5. Питання щодо поселення громадян в інтернатні установи.

Перейти до спискуВерсiя для друку