КМДА Київська міська державна адміністрація


31 серпня 2018

НАБОРИ ПЕРШОКЛАСНИКА ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ЦЕНТРУ РЕАБІЛІТАЦІЇ

30 серпня 2018 року в Київському міському центрі реабілітації дітей з інвалідністю відбулась особлива подія. У Центрі разом з Благодійним фондом UnitedWorldCulturesFoundation/UWCF "Об’єднання світових культур" привітали 13 вихованців закладу, які у новому 2018-2019 навчальному році стануть першокласниками інклюзивних класів столичних загальноосвітніх шкіл. Дітям урочисто подарували шкільні набори першокласника: рюкзак, зошити, альбом, кольоровий папір, картон, ручки, олівці, фломастери, фарби та інші необхідні речі для ефективного навчання.

Вручення рюкзаків майбутнім першокласникам – це особливий, традиційний та дуже важливий захід у Центрі, мета якого – підтримати перші кроки наших вихованців у пізнанні нового навчального процесу та надихнути їх на нові звершення, підкреслити їх таланти та можливості. Адже кожен з них уже досяг успіхів у спорті, музиці, танцях та різних видах мистецтва. Наприклад, Байдачний Денис має два дипломи за участь у районному турі для дітей та молоді «Повір у себе» та диплом за участь у благодійному фестивалі Дитячої творчості «Від серця до серця», Шульга Олександр вміє будувати багатоповерхові будинки з підручних матеріалів, Судденко Мілена - вже вміє писати та читати, Слісарчук Вероніка брала участь в районному конкурсі «Повір у себе» і отримала грамоту лауреата у номінації «Виконавче мистецтво», також у Вероніки є грамоти за поробки, що приймали участь у конкурсах. І головне, кожен з дітей показав гарні та ефективні результати під час медичної та психологічної реабілітації в Центрі. Така успішність вихованців пояснюється тим, що їх сімʼї перебували на тривалому, протягом року, соціальному супроводі у спеціалістів Центру.

Крім подарунків, у святковий день, для дітей провели майстер-клас з плетіння закладинок у книжки, які символічно будуть нагадувати їм про нові досягнення, успіхи та перемоги. Крім того, на дітей чекає святкова шоу-програма за участі артистів. Креативний та незабутній подарунок, підготували вихованці табору англійського мови «Е-сатр», що проходить в Центрі. Діти зняли спеціальне відео-привітання для першокласників, англійською мовою. Вони бажають своїм колегам наснаги та успіхів на новому етапі їх життя.

Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.