КМДА Київська міська державна адміністрація


10 липня 2018

Нарада щодо капітальних видатків на об’єкти соціальної сфери на 2019 рік

Сьогодні в Департаменті соціальної політики відбулась робоча нарада з представниками районних в місті Києві державних адміністрацій та структурних підрозділів КМДА з питань соціального захисту та соціального забезпечення. Темою зустрічі було планування необхідних асигнувань  на  будівництво (реконструкцію) об’єктів, а також проведення ремонтних робіт та забезпечення обладнанням установ/закладів соціальної сфери міста Києва на 2019-2021 роки.

 «Ми маємо якнайшвидше сформувати Перелік об’єктів будівництва (реконструкції) на 2019 рік, які мають велике соціальне значення для столиці. Фінансування плануються здійснити за рахунок бюджетних коштів у складі Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2019-2021 роки», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

 Таким чином, були визначені терміни опрацювання зазначених питань та надані роз’яснення щодо надання відповідної документації та погодження її в установленому порядку в Департамент соціальної політики.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.