Головна  →  Офіційні новини  →  5 листопада 2014

Міська тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати відновила свою роботу

У виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 05.11.2014 під головуванням заступника голови Київської міської державної адміністрації М. Б. Радуцького за участю представника Державного концерну «Укроборонпром» та заступників голів районних в місті Києві державних адміністрацій, відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у місті Києві.

На засіданні було розглянуто питання стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати на 10 столичних державних підприємствах, які є учасниками ДК «Укроборонпром», а також на КП «Київпастранс» та КП «Дирекція реставраційно - відновлювальних робіт».

За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення з метою недопущення зростання заборгованості із виплати заробітної плати, а також прискорення погашення існуючої заборгованості на зазначених підприємствах, обсяг якої станом на 01.10.2014 складав понад 62 млн грн або 60 % від загальної суми боргу по місту.

Перейти до спискуВерсiя для друку