КМДА Київська міська державна адміністрація


18 червня 2018

25 років з дня заснування Київської Спілки Самаритян

25 років з дня заснування Київської Спілки Самаритян

15 червня Київська Спілка Самаритян відсвяткувала своє 25-річчя з дня заснування. Привітати їх окрім Київської міської влади та представників Департаментів соціальної політики та охорони здоров'я прибули й делегації співзасновників та партнерів із Вільної Землі Баварії та Мюнхена, а також із Федерального Союзу Робітничих Самаритян Німеччини м. Кельн, із країн Латвії.

"Нашій співпраці вже більше двадцяти років і вона давно переросла у міцну дружбу. З першого дня заснування Спілки ми допомагаємо один одному реалізовувати інноваційні проекти, направлені на реалізацію реформ у соціальній сфері та охороні здоров'я в Україні та у столиці зокрема. Тож я хочу щиро подякувати Київському Об’єднанню Спілки Самаритян за цю плідну спільну роботу та окремо Левковській Яніні Леонідівні, яка продовжую справу своєї матері. Хай все у всіх буде добре!", - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

Світла пам‘ять людині, яка своє життя присвятила благородній справі - допомозі вкрай нужденним - потужному керівнику, дуже освіченій жінці, душі Спілки Самаритян Києва - Левковській Світлані Василівні.

Довідково:
Інтернаціонал самаритян – це європейське об’єднання неурядових організацій незалежних від політичних партій та конфесій, які зайняті у сфері надання соціальної, медичної допомоги та першої допомоги при нещасних випадках та захворюваннях, і які відчувають свій зв’язок із історичним Самаритянським рухом.
Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.