КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2018

Відкрита реєстрація на семінар-тренінг «Організації громадянського суспільства як надавачі соціальних послуг: існуючі механізми регулювання та державного фінансування надання соціальних послуг»

Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно із Київською міською державною адміністрацією та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини і за підтримки Міністерства соціальної політики України організує семінар-тренінг «Організації громадянського суспільства як надавачі соціальних послуг: існуючі механізми регулювання та державного фінансування надання соціальних послуг» за участю представників державних установ та організацій громадянського суспільства.

Мета заходу: ознайомити учасників із міжнародним та національним законодавством та практиками щодо надання соціальних послуг ОГС за кошти державного фінансування, а також надати практичні навики щодо організації соціального замовлення за участі недержавних суб'єктів.

Захід відбудеться 29 травня у м. Києві. Запрошуються представники з Київської та Чернігівської областей (прохання поінформувати про участь до 24 травня 2018 року).

Захід проводитиметься в рамках проекту «Вдосконалення доступу для організацій громадянського суспільства в Україні до надання соціальних послуг», який реалізується у партнерстві із Київською міською державною адміністрацією та офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Проект має допомогти Україні сприяти отриманню громадянським суспільством кращого доступу до надання соціальних послуг, що фінансуються з державного бюджету, на основі найкращих міжнародних практик

Інформацію щодо місця проведення тренінгу, а також підтвердження реєстрації буде надано додатково на наступний день після відповідного кінцевого терміну подачі заявок. Координатор проектів ОБСЄ в Україні повністю забезпечує учасникам харчування впродовж заходу та покриває усі транспортні витрати.

Від однієї організації приймається одна заявка від однієї людини.

З питань реєстрації та організаційних питань щодо заходу Ви можете звернутися до Катерини Роговської, асистента проектів відділу Розвитку громадянського суспільства в Україні за телефоном 063 313 08 82, або ел. поштою: [email protected]

Подати заявку на реєстрацію на тренінг потрібно заповнивши електронну анкету (https://goo.gl/forms/TRQO8aypFGg4REp42).

По завершенню тренінгу планується видача СЕРТИФІКАТІВ, але виключно за умови участі у обох лекційній та практичній сесіях.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.