КМДА Київська міська державна адміністрація


4 травня 2018

Привітання ветеранів у Київському міському клінічному госпіталі

Сьогодні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни відбулось невеличке свято з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги для ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, які знаходяться на лікуванні у цьому закладі. До привітального слова були запрошені представники Департаментів соціальної політики та охорони здоров'я, Оболонської районної адміністрації та представники ветеранської організації інвалідів війни.

"Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.", - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав нашу рідну українську землю. За офіційними даними Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, в Києві зараз проживає 23 943 ветерани Другої світової війни. Тож наш спільний обов'язок не забувати та піклуватися про кожного з них.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.