КМДА Київська міська державна адміністрація


4 травня 2018

Привітання учасників бойових дій Другої світової війни

Сьогодні у Колонній залі Київської міської ради відбулась святкової зустріч з учасниками бойових дій Другої світової війни, представниками громадських організацій ветеранів війни та праці з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

«З нагоди відзначення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам’яті та примирення у 2018 році з бюджету міста Києва буде надано одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу окремим категоріям соціально незахищених верств населення, ветеранам війни міста Києва. » - повідомив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

За його словами, залежно від категорії отримувачів розмір одноразової адресної матеріальної допомоги становитиме від 700 до 300 гривень. Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації заплановано виплату одноразової матеріальної допомоги 82700 особам окремих категорій соціально незахищених верств населення, ветеранам війни на загальну суму 30 902,0 тис. грн.

Наразі подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Завойована старшим поколінням Перемога сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі та йти вперед.

Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.