КМДА Київська міська державна адміністрація


27 квітня 2018

Робоча група з питань гуманітарної допомоги

27 квітня робочою групою з питань гуманітарної допомоги було визнано гуманітарною допомогою три автомобілі та спортивну форму з екіпіровкою для Національної збірної команди України з футболу.

27 квітня у стінах Київської міської державної адміністрації відбулось чергове засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА). На засіданні розглядалися матеріали щодо безоплатної передачі у власність автомобіля двом особам з інвалідністю, які були забезпечена ними через органи соціального захисту і яким вони користувалися більше 10 років. Також розглядалися матеріали щодо визнання гуманітарною допомогою легкового автомобіля для забезпечення ним особи з інвалідністю, яка перебуває на обліку для його отримання та мешкає у м. Києві. Одноголосним рішенням членів робочої групи були прийняті позитивні рішення щодо цих трьох автівок.

Наступними розглядалися матеріали щодо визнання вантажу з лікарськими засобами та медичним обладнанням гуманітарною допомогою.

Окрім того, вантаж з Іспанії зі спортивною формою та екіпіровкою для составу Національної збірної команди України з футболу також одноголосно було визнано гуманітарною допомогою.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.