Головна  →  Офіційні новини  →  20 жовтня 2017

Після термомодернізації Дарницького дитячого будинку-інтернату річне споживання теплової енергії зменшиться вдвічі

Після термомодернізації Дарницького дитячого будинку-інтернату річне споживання теплової енергії зменшиться вдвічі

Сьогодні директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов разом з заступником Київського міського голови Миколою Поворозником провели інспекцію робіт із термомодернізації у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті.
«Тут у дуже короткі терміни планується замінити систему опалення, утеплити будівлю ззовні, дах. Будуть змінені вентилятори у харчоблоці, всі двері та освітлювальні прилади на світлодіодні», - коментує Юрій Крикунов, - «Після таких змін очікується підвищення температури в приміщенні щонайменше на 5 градусів. З розрахунків ми бачимо, що споживання теплової енергії зменшиться з 416,5 до 208,25 Гкал у рік. При цьому прогнозована річна економія у грошовому еквіваленті складе 276 626,49 грн.»
Микола Поворозник розповів, що останнім етапом робіт стане впровадження системи оперативного моніторингу, завдяки якій стане можливим дистанційний збір та передача інформації про рівень внутрішньої температури, параметри теплоносія та кількість спожитих енергоресурсів.

Щоб всі роботи були завершені в зазначений термін – над утепленням інтернату працює бригада близько 40 чоловік. Директор Департаменту запевняє, що навіть до завершення об’єкту тепло у дівчаток все-одно буде!

Наступного року заходи з термомодернізації також плануються у Святошинському дитячому будинку-інтернаті для хлопців.

Перейти до спискуВерсiя для друку