Головна  →  Офіційні новини  →  4 вересня 2017

"Особливі ранці" у Центрі реабілітації дітей з інвалідністю

"Особливі ранці" у Центрі реабілітації дітей з інвалідністю

Напередодні 1 вересня у Київському міському центрі реабілітації дітей з інвалідністю разом Благодійним фондом “Об’єднання світових культур” вітали  дев'ятьох вихованців Центру, які стануть першокласниками у загальноосвітніх школах.

Зі святом вітала дітей та батьків директор БФ “Об’єднання світових культур” Олена Кобець:  “ Свято першого дзвоника  завжди урочисте та хвилююче... Від імені всього колективу Благодійного фонду бажаю всім вам отримати якомога більше знань, зустріти багато добрих і надійних друзів. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні! А батькам бажаю багато терпіння, наснаги та міцного здоров’я!”

Дітям урочисто подарували шкільні набори першокласника: рюкзак, зошити, альбом,  олівці, фломастери, фарби та інше. Також провели майстер-клас з плетіння закладинок у книжки, які символічно будуть нагадувати їм про нові досягнення, успіхи та перемоги.

“Ми ще не встигли скупитись до школи, тому ці подарунки дуже корисні для нас. І рюкзак так сподобався Саші!” - говорить мама вихованця Центру Тетяна.

Вручення рюкзаків майбутнім першокласникам закінчилось подарунками для Благодійного фонду. Аби віддячити за допомогу, діти вручили представникам етнічні намиста та “Птаху щастя”, які підготували під час занять.

Перейти до спискуВерсiя для друку