КМДА Київська міська державна адміністрація


21 липня 2017

На базі Центру реабілітації дітей з інвалідністю реабілітовуватимуть дітей після ДТП

Київський центр реабілітації для дітей з інвалідністю, в рамках проекту “Особливе перехрестя”, підписав меморандум  з Українським медичним центром безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій та з Міжнародним Благодійним фондом "Допомогти постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод".

Директор Центру реабілітації для дітей з інвалідністю Альона Терещенко коментує: «Вперше в Україні ми впровадили миттєву реабілітацію дітей, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду».

Загалом складовими проекту є реабілітація дітей, постраждалих внаслідок ДТП та максимальне поширення інформації про можливі наслідки ДТП, для чого створюється постійно діючий навчально-тренінговий центр для дітей та їх батьків на базі Центру.

Одним із напрямків проекту “Особливе перехрестя” є визначення місць концентрації ДТП за участю дітей та підлітків, та створення інтерактивної мапи таких небезпечних ділянок, а також проведення інфраструктурних змін на цих ділянках, задля убезпечення таких місць у майбутньому.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.